Het Merk

 

ModulSystem_logo
Modul-System s’werelds marktleider van bedrijfswageninrichtingen

Als klant van Modul-System kunt u er gerust op zijn dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Wij leveren al ruim 40 jaar inrichtingen en u kunt met een gerust hart op onze ervaring bouwen. Hetzelfde geldt voor ons veiligheidsprogramma, waarin wij voor onze crashtest gebruik maken van de beste veiligheidscentra ter wereld, zoals onder meer het Volvo Cars Safety Centre. Ervaring alleen is echter niet genoeg. Het is minstens zo belangrijk om innovatief te denken en de klantbehoeften tot in detail te begrijpen. Bij elk ontwikkelingsproject worden in samenwerking met klanten en gebruikers testen gedaan, die als voorwaarde dienen bij de ontwikkeling van de nieuwe producten en innovaties.

Kwaliteitsgarantie tot op de kleinste schroef 
Onze producten zijn goedgekeurd volgens de Europese TÜV-standaard. Ons ISO 9001-certificaat garandeert de kwaliteit van het complete proces: van ontwikkeling en productie tot levering, verkoop en klantenservice. Hierdoor kunnen wij op de door ons geproduceerde producten maar liefst 36 maanden garantie geven. Daarnaast hebben wij de kortste levertijden binnen onze branche.

werk-verkeer logo goed
Modul-System Service Center

Wij hebben al jarenlang in heel Europa een hoog-staand en uitgebreid Service Centers-netwerk. Werk-verkeer is een erkende dealer die over de competentie beschikt om u goed te adviseren, een expert is op het gebied van onze producten en installatie ervan in uw voertuig. Bij werk-verkeer kunt u uw voertuig zodoende volledige naar uw wensen/eisen en financiele ruimte laten inrichten.

De belangrijkste eigenschappen van ons systeem:

  1. Veilig Getest en gecertificeerd volgens ECE R17- en TÜV-normen met 20G
  2. Duurzaam Een betrouwbaar systeem dat bestand is tegen ruwe behandeling, jaar-na-jaar
  3. Lichtgewicht Door het unieke Ultra high-strength steel, sterker als zacht staal, licht als aluminium
  4. Flexibel Een naadloze aansluiting bij uw branche en behoeftes, snel leverbaar
  5. ROI Snel in te bouwen, gaat 10-15 jaar mee en past bij overbouw altijd

 

U kunt rekenen op een veilig en robuust interieur dat jarenlang meegaat!

oud modul-system

Nieuw Modul-system