10 Redenen voor Werk-Verkeer & Modul-System

UW VISITEKAARTJE

Uw bedrijfswagen is eigenlijk het visitekaartje van uw bedrijf. Als deze dan ook nog eens ingericht is met een inrichting van Modul-System zijn u en uw gereedschappen geordend en georganiseerd daarmee maakt u, in combinatie met uw vakkennis – een perfecte indruk op uw klanten.

VEILIGHEID VOOR U EN EVENTUELE MEDEPASSAGIERS

Werk-verkeer en Modul-system bedrijfswageninrichtingen beveiligen uw lading bij ongevallen of onverwachts remmen. Vandaag de dag worden bedrijfswagens steeds meer prive gebruikt. Hoeveel weegt uw gereedschap bij 50kmpu botsing? Gewicht maal 20 en u weet het. Doorgaans is uw tussenschot of dubbele cabine hier niet tegen bestand. Dit kunt u voorkomen door bij werk-verkeer uw lading te laten zekeren in een inrichting van Modul-System. Meer info link veiligheid

TIJDSBESPARING

Beschadigde of vergeten gereedschappen/materialen behoren met een Modul-System inrichting tot het verleden. Met een gesorteerde en geordende bedrijfswagen bespaart u uwzelf al gauw een uur per dag ergenis en tijd. Waardoor u meer tijd heeft voor klanten, vrienden of familie.

KOSTENBESPARING

De investering in een bedrijfswageninrichting bespaart op lange termijn zeker kosten. Dit ligt enerzijds aan de overzetbaarheid van de inrichting en anderzijds aan tijd- en kostenbesparing op grond van een georganiseerde en daardoor efficiënte manier van werken. En voor u of uw personeel kunt u ook de voorraad op peil houden , we helpen u graag hiermee verder.

KWALITEIT TOT DE KLEINSTE SCHROEF

Sterk, robuust en bewezen kwaliteit dat zijn onze producten. Om onze kwaliteit in alles te garanderen fabriceert Modul-System ook zelf het bevestigingsmateriaal. Ze zijn ook goedgekeurd volgens de Europese TÜV-standaard. Ons ISO 9001-certificaat garandeert de kwaliteit van het complete proces: van ontwikkeling en productie tot levering, verkoop en klantenservice.

U bent gegarandeerd van een kwaliteit inrichting welke meerdere bedrijfswagens zal meegaan ongeacht het merk of type.

FLEXIBEL-MODULAIR

We leven in een dynamische wereld en wat vandaag zo handig leek, kan morgen ineens in een heel ander daglicht staan. Ons modulaire concept garandeert u echter dat de inrichting die u hebt gekozen, aan elke situatie kan worden aangepast. De modulaire breedte, diepte en hoogte garanderen een flexibel systeem dat bestaat uit producten met verschillende toepassingsgebieden. De lades kunnen bijvoorbeeld naar behoefte worden verplaatst of worden vervangen voor een kastdeur.

LICHTGEWICHT (R)EVOLUTIE

Ultrahoog-sterkte staal 6 maal sterker dan aluminium, 4 maal sterker dan “zacht” staal.
U doet geen concessies in de veiligheid, maar ook niet in het gewicht!
Modul-System was de eerste bedrijfswageninrichting producent welke ultrahoog-sterktestaal toepaste in bedrijfswageninrichting. Dit wordt ook steeds meer verwerkt in de automotive bijvoorbeeld in portieren om bestuurders en passagiers meer bescherming te bieden als zich een zijdelingse impact voordoet.

INNOVATIEF

Het is minstens zo belangrijk om innovatief te denken en de klantbehoeften tot in detail te begrijpen. Bij elk ontwikkelingsproject worden in samenwerking met klanten en gebruikers testen gedaan, die als voorwaarde dienen bij de ontwikkeling van de nieuwe producten en innovaties.

Bekijk filmpje

GEEFT U OM HET MILIEU?

Naast de kostenbesparing van brandstof verlaagt u hiermee ook de co2 uitstoot. Daarnaast is Modul-System ISO-14001-2004 gecertificeerd voor duurzaam produceren. De productie van aluminium is 4,5 keer milieubelastender dan staal. Het recyclen van aluminium ligt welliswaar  30% lager liggen dan het recyclen van staal. Voorbeeld zie artikel;

http://www.duurzaamheid-search.nl/stalen-lichtmasten-beter-voor-het-milieu-dan-aluminium.html

LEVERTIJD EN SERVICE

Naast de bovenstaande voordelen van Modul-System en werk-verkeer hebben wij ook nog eens de korste levertijd. Wij bieden service door heel Nederland en op locatie, daarnaast is Modul-System actief in 38 landen Internationaal! Wij wijzigen niet eens in de 5 jaar van lijn of maatvoering waardoor u geen accessoires of vervangingsonderdelen meer kan bestellen.