Recent opgeleverde bedrijfswagens

By October 29, 2016Uncategorized

Het was weer een lekker bedrijvig kwartaal met veel leuke en nieuwe klanten. Ik wil u graag een paar recente projecten van de afgelopen weken laten zien. Van een Mercedes Vito W447 (2016 model dus) naar een grote Fiat Ducato.

Ook weer een leuke diversiteit aan klanten; Een keukenmontage zaak, Subcontractors PostNL, Scentchips (geurkaarsjes 2.0) en een club vrienden met bouw en timmerbedrijven waar we de boel even op slot hebben gezet. (helaas noodzakelijk, helemaal met de donkere maanden)

Nu is het laatste kwartaal alweer begonnen van het jaar, voor ons de drukste maanden. Wilt u nou ook nog dit jaar die investeringsaftrek nog pakken op een inrichting? Een nieuwe bedrijfswagen gekocht? En wilt u de beste kwaliteit busbetimmering tegen de scherpste prijs? Of bent u ook bestolen van uw zuurverdiende gereedschap of wilt u dit voor zijn?

Neem dan contact met mij op! Chris van Werk-verkeer “alles voor bedrijfswagens” en dat tegen een eerlijke prijs!

072-8448745   –   06-28870860   –   info@werk-verkeer.nl

inrichting vito, bedrijfswageninrichting vito, 2016, w447,

Mercedes Vito businrichting

Busbetimmering kunststof grijs

Busbetimmering kunststof grijs

img_4033

Inrichting Mercedes Vito W447

Inrichting Mercedes Vito W447

Leave a Reply