Verhuisberichtje van Werk-verkeer “alles voor bedrijfswagens”

By November 3, 2016Uncategorized

Werk-verkeer begonnen in een bedrijfsverzamelgebouw, en recent verhuisd naar een nieuwe locatie.

Na ruim 1,5 jaar in een bedrijfsverzamelgebouw te hebben gewerkt met een aparte werkplaats werd het nu hoogste tijd te verhuizen. We wilden groter en nog efficiënter te werk gaan. Daarbij wilde wij naast de mobiele showroom een vaste showroom met een warm welkom.

Wij zijn dan ook recent verhuisd naar de locatie aan de voorburggracht 311 te Noord-Scharwoude. Dit met een ruim omhekt parkeerterrein voor bedrijfswagens, kantoorruimte, showroomruimte en een ruime werkplaats. En dat zonder de prijzen te verhogen, dezelfde persoonlijke benadering en meer beleving.

Binnenkort zullen wij een openingsborrel houden voor u, bestaande relaties, nieuwe relaties, vrienden en kennissen. Hierover zullen wij spoedig u nader berichten via de website, facebook en dergelijke. U bent van harte welkom! (ook voor de opening)

Werk-verkeer bij ons is inrichting geen bijzaak, maar hoofdzaak!

Voorzijde nieuwe pand

Leave a Reply