Bedrijfswageninrichtingen tegen een scherpe prijs

By March 6, 2018Uncategorized

Het timmeren van een stelling is iets wat een aantal jaren geleden nog veel werd gedaan. Vandaag de dag zie je dat de meeste zzpers en mkb bouw en bouwgerelateerde bedrijven kiezen voor een professionele inrichting voor hun bedrijfswagen(s).

Maar waarom nu wel en toen niet? Dat is een goede vraag, ik denk dat het te maken heeft met dat men erachter is dat een inrichting bij ons nog niet zo gek is. Dit in prijsstelling, flexibiliteit en inzetbaarheid (over te bouwen in nieuwe bedrijfswagen)

Daarnaast speelt ook veiligheid een grote rol. De wetten worden steeds strenger met betrekking tot belading (ook in de bedrijfswagen). En er word meer stilgestaan bij de veiligheid van uzelf en eventuele personeelsleden.

Wist u dat? Bij een snelheid van 50 kmpu en een botsing er 20G krachten vrijkomen? U mag dan het gewicht wat naar voren toe wil maal 20 doen!

Een bedrijfswageninrichting is duur….? Maar wat is dan duur? Een stelling die je zelf in elkaar timmer en na verloop van jaren in de openhaard gaat? Of bedoel je een nette stelling welke je bus na bus kunt over bouwen met ons modulaire systeem?

Nu is een houten inrichting vs. een ultra hoog sterkte staal inrichting van Modul-System natuurlijk al een appel en peer vergelijk. Echter het zal u verbazen wat een inrichting bij ons kost met legborden zoals u die bijvoorbeeld zou timmeren.

Onze klanten bestaan ook uit de meest uiteenlopende vakgebieden. Inrichting voor de timmerman, stucadoor, loodgieter, lasser maar ook de grondwerker,cameramensen of pakketdiensten.

Enkele voordelen van ons en ons systeem;

  • Ultra hoog sterkte staal
  • Elektrolytisch gepoedercoat
  • 7 x sterker als aluminium en 4x sterker als normaal staal
  • Gewicht is nagenoeg hetzelfde als een volledige aluminium inrichting
  • Crashtest getest bij Volvo en goedgekeurd
  • 120 kg dynamisch laadvermogen per legbord
  • Modulair opgebouwd, eenvoudig aan te passen en altijd overbouwbaar
  • Bewezen kwaliteit al 50 jaar, vraag naar onze referenties!
  • Persoonlijke service
  • Uitstekende aftersales en garantie

Zo kan je natuurlijk wel 10 jaar garantie geven op een inrichting maar het gaat erom tegen welke voorwaarden deze zijn opgesteld, en hoe uw leverancier ermee omgaat. Wij zijn niet de moeilijkste laat ik het zo zeggen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte op via de mail of maak een afspraak bij ons in de showroom! U bent van harte welkom.

info@werk-verkeer.nl  –  072-8448745  –  062-8870860  –  Voorburggracht 311  –  1723 HP  –  Noord-Scharwoude

Leave a Reply